Leidingwerk

LeidingwerkDiverse leidingsystemenPO


Vanuit de grote vraag naar een goede afstelling van het leidingwerk op de installaties in het ketelhuis zijn wij ons gaan specialiseren in de water-, stoom-, condensaat- en brandstofleidingen in en rondom het ketelhuis. Vanaf de ontwerptafel zorgen wij dat het leidingwerk naadloos aansluit op de installatie.
Brandstofleidingen
Waterleidingen
Stoomleidingen
Condensaatleidingen
nieuwbouw-leidingwerk-slider-2
nieuwbouw-leidingwerk-slider-1
https://www.ketelonderhoudjonker.nl/wp-content/uploads/2021/05/condenspotmetingen-slider-3.jpg
Leidingwerk

BrandstofleidingenLeidingwerk


Onze monteurs en lassers kunnen voor u de gehele aanleg van het brandstoftoevoerleidingwerk rondom het ketelhuis verzorgen. De brandstofleidingen worden tijdens het ontwerp gecontroleerd op de nationaal geldende veiligheids- en milieuvoorschriften. Tevens let ons gecertificeerd personeel bij de aanleg op het materiaal en de omgeving van het leidingwerk zodat de leidingen optimaal functioneren op lange termijn.

Na de voltooiing zal een EBI-er nog een laatste inspectie doen waarna hij de meet- en beoordelingsgegevens in een rapport verwerkt: het basisverslag ”Brandstoftoevoerleiding”. In het rapport worden o.a. richtlijnen opgenomen t.b.v. de werkzaamheden omtrent de Periodieke Inspectie (PI). Na goedkeuring van de gehele staat van de brandstoftoevoerleidingen wordt het 'certificaat van ingebruikname' afgegeven.
Leidingwerk

Water-, stoom- en condensaatnetLeidingwerk


Het water-, stoom- en condensaatnet dient specifiek ontworpen te zijn voor bepaalde processen. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om het gehele netwerk aan leidingen te kunnen aanleggen, beheren en onderhouden. Een goed en doordacht ontwerp van het water-, stoom- en condensaatnet komt de gebruiksduur van het gehele ketelhuis ten goede. Door isolatie van alle leidingen is het warmteverlies nihil. Al het leidingwerk wordt door een gecertificeerd lasser gelast en indien gewenst kan hierop NDO onderzoek worden uitgevoerd.
https://www.ketelonderhoudjonker.nl/wp-content/uploads/2021/05/condenspotmetingen-slider-4-1280x640.jpg
lloyds-iso-9001-certificaat-jonker-2023
scios-scope2-3-5-6-certificaat-jonker-2023
lloyds-vca-certificaat-jonker-2023
leser-certificaat-jonker-2024
niezgodka-armaturen-certificaat-jonker-2024
lloyds-erkend-revisiebedrijf-jonker-2023
Kom in contact

Advies op maatContact


Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op deze pagina.
Ambachtstraat 5
2751 GP Moerkapelle
+31 (0) 79 593 13 54
jonker@ketelonderhoud.nl
https://www.ketelonderhoudjonker.nl/wp-content/uploads/2021/05/contact-contactformulier-jonker-1280x640.jpg