Automatisering

automatisering-slider-5
automatisering-slider-2
automatisering-slider-8
Automatisering

Verhoog je bedrijfszekerheidAutomatisering


De automatisering van complete stoominstallaties levert niet alleen energiebesparingen op, het verhoogt ook de bedrijfszekerheid. Vrijwel het gehele ketelhuis kan door ons worden voorzien van automatisering. Denk hierbij o.a. aan de besturing van niveau-, druk- en temperatuurregelingen, bewaking van veiligheidssensoren en de afstelling van de brander.
Verhoogd gebruikersgemak
Live monitoren
Hulp op afstand
Aanzienlijke energiebesparing

TechNieuwste PLC technologieTech


Onze ontwerpers en programmeurs ontwikkelen, bouwen en installeren elektrische schakelingen en schakelpanelen die uitgerust worden met de nieuwste PLC technologie. Ter vereenvoudiging van het dagelijks beheer van het ketelhuis wordt er naast de PLC-techniek tevens een gebruiksvriendelijk touchpanel geïnstalleerd zodat de eindgebruiker de gehele installatie gemakkelijk vanuit één punt kan bedienen. Onze automatiseringssystemen maken het proces 24/7 inzichtelijk waardoor de gebruiker veel meer informatie tot zijn beschikking heeft en op tijd kan inspelen op eventuele storingen en/ of defecten.
https://www.ketelonderhoudjonker.nl/wp-content/uploads/2021/05/automatisering-slider-9-1280x640.jpg
https://www.ketelonderhoudjonker.nl/wp-content/uploads/2021/05/automatisering-slider-1-1280x640.jpg
Monitoren

Hulp op afstandMonitoren


Door het volledig automatiseren van de stoominstallatie ontstaat een hogere bedrijfszekerheid. Wij kijken online met u mee waardoor we in staat zijn om uw installatie blijvend te controleren. Onze automatiseringssystemen bewaken de sensoren in de ketel en brengt u direct op de hoogte bij een defect. Dit voorkomt al in een vroeg stadium schade aan de installaties en leidingen. Bovendien kunnen we door de online verbinding vaak al direct zien welk onderdeel de storing veroorzaakt zodat er al aan een oplossing kan worden gewerkt voordat de monteur op pad wordt gestuurd. In het geval van een fout in de bediening kan het probleem vaak van afstand worden verholpen en is bezoek op locatie niet nodig.
lloyds-iso-9001-certificaat-jonker-2023
scios-scope2-3-5-6-certificaat-jonker-2023
lloyds-vca-certificaat-jonker-2023
leser-certificaat-jonker-2024
niezgodka-armaturen-certificaat-jonker-2024
lloyds-erkend-revisiebedrijf-jonker-2023

Kom met ons
in contact

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

https://www.ketelonderhoudjonker.nl/wp-content/uploads/2021/05/contact-contactformulier-jonker-1280x640.jpg