WateronthardersVoorkom kalkaanslagOntharders


Het voorkomen van kalkaanslag zorgt voor een efficiëntere warmteoverdracht, lagere energiekosten en een langere levensduur van uw apparatuur. Door het water te ontkalken met behulp van waterontharders worden kalkafzettingen geminimaliseerd. Bij waterontharding door ionenuitwisseling wordt gebruik gemaakt van een natuurlijk proces. Dit gebeurt door gebruik te maken van een synthetisch hars materiaal dat de eigenschap heeft om selectieve ionen aan zich te binden en voor elk opgenomen ion een ander ion af te geven. Bij waterontharding worden met name calcium- en magnesiumionen uitgewisseld tegen natriumionen. Water wordt op deze manier vrij gemaakt van calcium en magnesium. Na een bepaalde hoeveelheid water onthard te hebben, zal het hars van de ontharder verzadigd zijn. Het hars wordt dan geregenereerd door te spoelen met een zoutoplossing.

Wij kunnen waterontharders leveren, installeren en onderhouden afhankelijk van uw behoefte, toepassing en geldende normen; van compacte simplex systemen, duplex ontharders tot triplo systemen.
https://www.ketelonderhoudjonker.nl/wp-content/uploads/2021/07/kennisbank-waterbehandeling-waterontharders.jpg
lloyds-iso-9001-certificaat-jonker-2023
scios-scope2-3-5-6-certificaat-jonker-2023
lloyds-vca-certificaat-jonker-2023
leser-certificaat-jonker-2024
niezgodka-armaturen-certificaat-jonker-2024
lloyds-erkend-revisiebedrijf-jonker-2023
Kom in contact

Hoe kunnen
we u helpen?Contact


Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een vraag over het gebruik van uw installatie? Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op deze site.
Ambachtstraat 5
2751 GP Moerkapelle
+31 (0) 79 593 13 54
jonker@ketelonderhoud.nl
https://www.ketelonderhoudjonker.nl/wp-content/uploads/2021/05/contact-contactformulier-jonker-1280x640.jpg