Service & Advies waterbehandeling

Ketelonderhoud Jonker beschikt over een eigen afdeling die volledig is gespecialiseerd in de meest geavanceerde waterbehandelingsmethoden en -producten. Wij leveren en installeren voorbehandelingsinstallaties op maat en kunnen additieven t.b.v. de waterbehandeling direct uit voorraad leveren waardoor wij altijd de juiste mix van mechanische en chemische oplossingen in huis hebben.

Waterbehandeling & Techniek

U haalt het beste rendement uit uw installaties door de juiste afstemming van waterbehandeling en onderhoud. Ketelonderhoud Jonker heeft zich op beide disciplines uitgebreid gespecialiseerd zodat u zeker weet dat uw installaties optimaal functioneren. Daarnaast vervullen wij een controlerende en adviserende rol, bieden wij analyses en onderhoud inclusief uitgebreide rapporten en leggen we de nadruk op ondersteuning van uw medewerkers op locatie.

Jonker Stoomseminar

Ketelonderhoud Jonker heeft geconstateerd dat de stoomkennis bij de gebruiker steeds minder wordt. Wij verzorgen daarom zelf complete seminars waarin alle facetten van het stoomproces in 1 dag worden toegelicht door onze specialisten. De seminar is voornamelijk bedoeld om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden van de stoomketel en alle bijbehorende installaties die daarbij komen kijken.

Wilt u meer informatie over de waterbehandelingsmogelijkheden van uw installaties?

Ja, ik zou graag meer informatie willen.