Ketelonderhoud Jonker

09-06-2018 – Zaterdag 9 juni j.l. heeft het jaarlijks bedrijfsuitje plaatsgevonden. Tijdens de traditionele speech, is vanuit de directie van Ketelonderhoud Jonker een heugelijke mededeling gedaan. Het bedrijf Ketelonderhoud Jonker is een organisatie waar de directie trots op is en waarvoor een lange en gezonde toekomst is weggelegd. Met het personeel is een hoge mate aan kennis en kunde aanwezig, om de huidige en potentiële klanten te bedienen. Dit stemt de directie positief.

Om de voortgang van het bedrijf te waarborgen, heeft de directie besloten haar aandelen ter overname beschikbaar te stellen. De wens om intern een koper te vinden is ingevuld, namelijk in Robert-Jan Zoll-Dijkema. In zijn functie als algemeen bedrijfsleider heeft Robert-Jan een brede ervaring met-, en kennis van-, het bedrijf. In hem en samen met het voltallig personeel van Ketelonderhoud Jonker, wordt de voortzetting van het bedrijf als zeer positief gezien. Ook vanuit de O.R., die tijdens het proces is geraadpleegd, wordt deze opvolging met vertrouwen ondersteund. De huidige directie zal de komende jaren een actieve rol behouden in het bedrijf, door de organisatie bij te staan met raad en daad.

De rode draad blijft dat de organisatie, met zijn huidig familiaire karakter, steeds slagvaardiger en transparanter wordt om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit is altijd al het streven van het bedrijf geweest en zal het ook blijven. Onze klanten vragen een 24/7 totaal service op stoomtechniek, dit is én blijft de kracht van Ketelonderhoud Jonker.

Hoogachtend,
Hans Jonker, Taco Jonker & Robert-Jan Zoll-Dijkema

Gerelateerde berichten

Deel dit nieuws met uw relaties!