Helaas kan Alpe d’HuZes in 2020 niet doorgaan. De vijftiende editie wordt verplaatst naar 3 juni 2021. Opbrengst gaat mee naar volgend jaar, evenals het Jonker team dat volgend jaar zal gaan deelnemen.

Nagenoeg iedereen heeft in zijn omgeving wel situaties moeten meemaken waarbij de ziekte kanker heeft gezorgd voor heftige veranderingen. Zo ben je in de veronderstelling dat alles goed verloopt en zo krijg je te horen dat iemand in de omgeving is getroffen door kanker en een heftige periode tegemoet gaat, waarbij opgeven in principe geen optie is. Om deze ziekte uit te bannen is nog veel onderzoek en dus geld nodig. Dit is waar we ons met Ketelonderhoud Jonker voor willen gaan inspannen.

En zo ontstond het idee om met een team enthousiaste collega’s de Alpe d’Huez te gaan beklimmen voor het KWF kankerbestrijding fonds. Ons team bestaat uit 5 fietsers (Erik Schiphorst, Eric Pistorius, Kees van der Heijden, Govert Faro en Robert-Jan Zoll-Dijkema) en 3 hardlopers/ wandelaars (Martin Krispijn, Richard van der Wal en Corné Schaap) , die op donderdag 4 juni 2020 ieder zo vaak als mogelijk de bekende berg zullen gaan trotseren. Een grote prestatie onder heftige, maar ook mooie omstandigheden.

Wil jij onze helden steunen en daarbij gelijk je steentje bijdragen aan het KWF kankerbedstrijding fonds? Doneer dan hier! >

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker!

Samen bereiken we meer!

Team Jonker