Samenwerking Degenkamp Isolatie

06-05-2016 – Degenkamp Isolatie B.V. is een jonge en veelzijdige onderneming die zich heeft gespecialiseerd in industriële isolatie. Met het ondertekenen van het samenwerkingsverband versterkt Ketelonderhoud Jonker haar positie als totaalaanbieder van stoomgerelateerd onderhoud. Om de meest efficiënte resultaten te boeken bij onze klanten ligt de focus op het complete plaatje en isolatie mag daarin zeker niet ontbreken, aldus dhr. H.T. Jonker. Met behulp van Degenkamp Isolatie B.V. kan Ketelonderhoud Jonker gericht onderhoud uitvoeren op isolatie in en rondom het ketelhuis van de klant.

Degenkamp Isolatie B.V. verzorgt het plaatsen, repareren en uitbreiden van isolatie op appendages, leidingen en installaties en kan u van passend advies voorzien voor uw betreffende situatie. Uniek in deze markt is de periodieke onderhoudsfrequentie die wordt aangeboden. Vaak wordt isolatie na onderhoud niet meer teruggeplaatst of gaat de isolatie tijdens het wegnemen kapot. Met periodiek onderhoud op uw isolatie bent u altijd verzekerd van een correcte plaatsing en 100% dekking van uw isolatie.

De administratie van Degenkamp Isolatie B.V. is vanaf april gevestigd in Moerkapelle, terwijl de productie en uitvoerende werkzaamheden hun basis vinden in Tilburg. Meer informatie is te vinden op de pagina www.ketelonderhoudjonker.nl/isolatie.

Gerelateerde berichten

Deel dit nieuws met uw relaties!