Ketelonderhoud Jonker Moerkapelle

Het hoofdkantoor van Ketelonderhoud Jonker bevindt zich in Moerkapelle. Vanuit deze vestiging wordt het hele bedrijf aangestuurd en tevens zijn de onderhoudsactiviteiten, brandertechniek en waterbehandeling hier geconcentreerd.

Ketelonderhoud Jonker Moerkapelle
Ketelonderhoud Jonker Tilburg

In 2004 is de servicetak van Eco-Ketelservice in Tilburg overgenomen en exact een jaar later werd ook KOK-Air onderdeel van Ketelonderhoud Jonker. Medio 2012 hebben wij in Tilburg een nieuw pand betrokken waar onder andere alle productiewerkzaamheden plaatsvinden. In een ruime werkhal worden door onze speciaal opgeleide vakmensen diverse producten vervaardigd. Dit loopt uiteen van energiebesparende economisers tot complete stoomketelinstallaties. Met deze nieuwe vestiging zijn wij tevens nog beter in staat onze klanten in het zuiden van het land en in België te bedienen.

Ketelonderhoud Jonker Tilburg
Ketelonderhoud Jonker Leeuwarden

Naast de uitbreiding richting het zuiden was het voor Ketelonderhoud Jonker ook altijd een wens om in het noorden van het land een vestiging te openen om de klanten in deze regio sneller van dienst te kunnen zijn. In 2013 kwam deze wens in vervulling toen het bedrijf Henny van Duuren B.V. uit Leeuwarden in zijn totaliteit door Ketelonderhoud Jonker werd overgenomen. Deze nieuwe vestiging voert diverse werkzaamheden uit op het gebied van stoominstallaties. Naast onderhoud aan stoomketels en toebehoren voeren de monteurs op deze vestiging tevens werkzaamheden uit op overig industrieel onderhoud.

Ketelonderhoud Jonker Leeuwarden