Ketelonderhoud Jonker biedt de meest passende totaaloplossingen in stoom en zorgt ervoor dat uw installatie inclusief alle stoomgerelateerde leidingen en componenten blijvend optimaal functioneren. Hierbij steunen wij op twee pijlers die bij ons altijd voorop staan: kwaliteit en veiligheid. Deze twee kernwaarden gaan binnen Ketelonderhoud Jonker hand in hand en vormen de leidraad van onze organisatie.

Kwaliteit

Ons personeel beschikt en over certificaten voor de werkgebieden: SCOPE 1, 2, 3, 5, en 6. Wij kunnen zodoende onderhoud, controles en inspecties uitvoeren aan elk type stookinstallatie, afvoersysteem of brandstofleiding.

Gecertificeerd om onder eigen supervisie veiligheden en veiligheidsappendages te mogen controleren en reviseren conform blad T0103.

Ketelonderhoud Jonker is mede-oprichter van Stichting Ketel Onderhoud Bedrijven en levert in de persoon van Hans Jonker ook de voorzitter van deze stichting waarin alle vooraanstaande bedrijven uit de branche zich hebben verenigd.

Gold Award Lloyd’s Register

Gold Award van Lloyd's Register

Wij hebben van Lloyd’s Register Nederland een Gold Award mogen ontvangen omdat we al 15 jaar lang als pioneer binnen het vakgebied kwaliteit en veiligheid voorop stellen.

Ketelonderhoud Jonker voldoet aan de Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist voor Aannemers.

Het kwaliteitsmanagementsysteem van Ketelonderhoud Jonker voldoet aan alle normeisen van de keurende instantie Lloyd’s Register. Simpel gezegd: wij zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en bewijzen het.

Ketelonderhoud Jonker leidt zelf personeel op en stelt een deel van dit leerproces beschikbaar voor klanten zodat zij meer kennis hebben van hun stoominstallatie en zo beter zorg kunnen dragen voor een optimaal functionerende stoomketel.

Ketelonderhoud Jonker is namens LESER, vooraanstaand bedrijf in veiligheden en appendages, bevoegd om alle LESER producten zelfstandig te reviseren. Dit betekent géén keurende instantie en dus een snellere dienstverlening.

Opgeruimde werkomgeving

Werkplaats: opgeruimd staat netjes!

Onze strenge schoonmaaknormen gelden door heel het bedrijf wat als resultaat heeft dat aan het eind van de werkdag de werkplaatsen, bedrijfsauto’s en ketelhuizen in ordelijke en opgeruimde staat verkeren.

Ruim 50 jaar ervaring

Ruim 50 jaar ervaring in stoomketelonderhoud

Ketelonderhoud pleegt al ruim 50 jaar onderhoud aan de meest uiteenlopende stoominstallaties en beschikt door die opgedane ervaring over de juiste kennis en vaardigheden waardoor er bij Ketelonderhoud Jonker altijd een oplossing is te vinden voor uw probleem.

Uniek tag-systeem

Ruim 50 jaar ervaring in stoomketelonderhoud

Uniek binnen deze markt is het ‘Jonker Tag Systeem’. Hiermee worden alle gereviseerde appendages voorzien van een uniek tag-plaatje zodat de onderhoudshistorie te allen tijde zichtbaar is.

Veiligheid

Als eigenaar van een stoomketel bent u verplicht om zich te houden aan een groot aantal regels omtrent stookinstallaties ten behoeve van de veiligheid. Naast de strenge wet- en regelgeving bestaat er ook nog de zogenaamde ‘zorplicht’ voor iedere stoomketeleigenaar. In het kort houdt dit in dat de eigenaar van een stoomketel alle mogelijke maatregelen moet nemen om nadelige gevolgen voor het (leef)milieu te voorkomen of te beperken. De volgende punten zijn hiervoor relevant:

  • Zorg dragen voor een goede staat van de stoomketel en toebehoren.
  • Doelmatig en efficient gebruik van energie.
  • Voorkomen/ beperken van luchtvervuiling.
  • Voorkomen/ beperken van risico’s voor de omgeving.

U dient er dus voor te zorgen dat uw stoominstallatie optimaal functioneert waardoor bovenstaande risico’s worden voorkomen of geminimaliseerd. Ketelonderhoud Jonker staat u graag bij om deze verantwoordelijkheid samen met u te nemen. Gedreven door onze uitgebreide stoomkennis en jarenlange ervaring biedt Ketelonderhoud Jonker de meest veilige oplossing in stoom en zorgen wij ervoor dat uw installaties blijvend optimaal functioneren.

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel of mail ons.