Totaalonderhoud stoomketels en -installaties

Wilt u al uw stoomgerelateerde onderhoud op één plek, meer betaalgemak en één aanspreekpunt voor al uw vragen? Kies dan voor een onderhoudsovereenkomst bij Ketelonderhoud Jonker en laat u volledig ontzorgen op het gebied van stoom. Met ruim 50 jaar ervaring in stoomtechniek en de beschikking over hoogwaardig opgeleid en gecertificeerd personeel is Ketelonderhoud Jonker hét adres voor al uw ketelonderhoud.

Mogelijkheden totaalonderhoud

Verzorging van alle werkzaamheden t.b.v. de ketelkeuring, inclusief revisie en onderhoud.

Meer informatie over de ketelkeuring

Ketelonderhoud Jonker is volledig gecertificeerd om het Periodiek Onderhoud (PO) , de Periodieke Inspectie (PI) en de Eerste Bijzondere Inspectie (EBI) uit te voeren voor scope 1, 2, 3, 5, 6 en 7.

Meer informatie over het branderonderhoud
Het inspecteren van de ontgasser inclusief revisie van de gewichtsveiligheid.

Meer informatie over ontgassers.
In- en uitwendig inspecteren van de condenstank.
In- en uitwendig inspecteren van de spuitank.

Met de waterbehandeling richten wij ons op het voorkomen van afzettingen en corrosie waardoor een hoger rendement van de installatie wordt gerealiseerd. Ketelonderhoud Jonker beschikt over een eigen afdeling die volledig is gespecialiseerd in de meest geavanceerde waterbehandelingsmethoden en -producten. Wij leveren en installeren voorbehandelingsinstallaties op maat en zijn officieel dealer van Kurita waterbehandelingsproducten waardoor wij altijd de juiste mix van mechanische en chemische oplossingen kunnen aanbieden.

Meer informatie over waterbehandeling

Ketelonderhoud Jonker kan het beheer van uw stoominstallatie volledig overnemen en u op deze manier volledig ontzorgen op het gebied van stoom.

Meer informatie over ketelbeheer
Controle op de algehele werking van waterhardingsapparatuur.

Meer informatie over waterontharding
Controle op de algehele werking van de RO-installatie (Omgekeerde Osmose).

Meer informatie over Omgekeerde Osmose

Defecte en niet goed functionerende condenspotten geven energieverlies en kunnen leiden tot inefficiënte verwarmingsprocessen, waterslag en/ of erosie. Het periodiek inspecteren c.q. meten van condenspotten resulteert in lagere onderhoudskosten en een aanzienlijke energiebesparing. Als specialist op het gebied van stoom hebben wij gekwalificeerd personeel die deze periodieke inspectie voor u kunnen verzorgen.

Meer informatie over condenspotmetingen
Bespaar direct energiekosten door de stoomketel, de bijbehorende installaties en het leidingsysteem met al haar appendages goed te isoleren.

Meer informatie over isolatie

Neem direct contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het totaalonderhoud bij Ketelonderhoud Jonker? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of bel/ mail ons op: 079 593 1354jonker@ketelonderhoud.nl.

Voor- en achternaam

Organisatie

Telefoon

E-mail

Bericht