Aanleg complete ketelhuizen

Naast de uitgebreide ervaring in onderhoud en inspectie van de stoomketel, kan Ketelonderhoud Jonker ook de bouw van complete ketelhuizen (incl. leidingwerk en stoominstallaties buiten het ketelhuis) voor u verzorgen. De vakbekwame ontwerpers van Ketelonderhoud Jonker kunnen met hun kennis en ervaring in al uw bouwwensen voorzien.

Ontwerp

Elk project begint met het ontwerp. Ketelonderhoud Jonker beschikt over ervaren ontwerpers die het ketelhuis volledig naar uw wens kunnen inrichten. De 3D ontwerpen worden standaard aangevuld met een aantal verduidelijkende schetsen vanuit verschillende perspectieven waardoor het voor u gemakkelijk is om mee te denken tijdens de ontwerpfase. U komt zo niet voor verrassingen te staan en weet vanaf de start van het project wat u kunt verwachten.

Meer informatie

Automatisering

Het gehele ketelhuis wordt door de elektromonteurs en -engineers van Ketelonderhoud Jonker geautomatiseerd waardoor een hoger rendement kan worden gehaald. Alle softwareprogramma’s en schakelpanelen worden geheel in eigen beheer ontworpen en gefabriceerd.

Meer informatie

Energiebesparende maatregelen

Bij de bouw van een compleet nieuw ketelhuis staat energiebesparing hoog in het vaandel bij Ketelonderhoud Jonker. Ten opzichte van een standaard ketelhuis kan Ketelonderhoud Jonker met al haar besparende installaties en technieken een besparing realiseren van circa 15%. Naast de voordelen voor het milieu zijn deze energiebesparende maatregelen ook kostenbesparend. De terugverdientijd van van de energiebesparende investeringen is kort. In de meeste gevallen heeft u de investeringen binnen een jaar al terugverdiend.

Meer informatie

Installatietechniek

De divisie Apparatenbouw & Installatietechniek van Ketelonderhoud Jonker is verantwoordelijk voor de productie, modificatie en installatie van alle stoominstallaties in en rondom het ketelhuis. De vakbekwame en gecertificeerde lassers van Ketelonderhoud Jonker werken met de modernste apparatuur en bezitten over de juiste ervaring om een installatie zo efficiënt mogelijk te laten functioneren.

Meer informatie

Nazorg

Nadat de bouw van het ketelhuis is afgerond zal er regelmatig onderhoud en inspectie moeten worden uitgevoerd door een gecertificeerd stoomketelonderhoudbedrijf. Graag assisteert Ketelonderhoud Jonker u met het energiezuinig en defectvrij houden van uw installatie. Zo kunt u zich bezig houden met de core business van uw bedrijf en hoeft u niet om te kijken naar het stoomproces in uw bedrijf.

Heeft u vragen of wilt u weten hoe Ketelonderhoud Jonker u van dienst kan zijn?

Ja, ik zou graag meer informatie willen.